Politseilt lisainfo Turu operatsiooni kohta: Üks kinnivõetu on vabastatud, kokku läbiotsimised 17 kohas

Soome keskkriminaalpolitsei andis lisainfot seoses Turu saarestiku suuroperatsiooniga: üks kinnivõetu on vabastatud, kokku toimusid läbiotsimised 17 kohas.

Politsei info kohaselt teostati 22-23. septembril läbiotsimised kokku 17 kohas, kust võeti kaasa kuriteo uurimisega seotud materjale nagu dokumendid ja andmekandjad.

Operatsioon kulges politsei info kohaselt plaanipäraselt ja rahulikult. Uurimine jätkub ülekuulamiste ja konfiskeeritud materjali läbitöötamisega. Materjali on palju ja selle läbitöötamine võtab aega mitu kuud, ütles kriminaaluurija Markku Ranta-aho.

Läbiotsimised, vahistamised ja ülekuulamised on seotud koos maksuametiga läbi viidava maksupettuse juhtumi uurimisega. Kahtlustuse kohaselt on Soome firmas pestud raha mitme miljoni euro ulatuses ja ettevõte kasutas ehitustöödel musta tööjõudu. Kahtlustatakse suures ulatuses rahapesu ja maksupettust.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 161 korda, 1 külastust täna)