Pitsiline aluspesu pole enam ainult naiste privileeg

Neile meestele, kel on olnud isu kanda pitsilist aluspesu, on nüüd olemas lahendus. HommeMystere pakub meestele silmailu pakkuvat aluspesu: püksikud ja rinnahoidjad, samuti satiinist sukahoidjad.

Valikusse kuuluvad ka keha kujundavad body’d ja aluskleidid. Pakutakse suurusi S kuni XL ja meestel pole vaja muretseda rinnahoidja korvi suuruse pärast. Tõsi, meestele, kel on suurem „partii”, pakutakse pehmendustega mudeleid.

HommeMystere juhib tähelepanu, et aluspesu pole vaid meeste jaoks – need peaks erutama ka naisi, kellele lähevad korda seksikad mehed.

Paljud meestest kliendid tunnistavad, et need rõivad pakuvad rahuldust eelkõige naistele.

HommeMystere Luxury Mens Lingerie featuring Taylor Panty Review . . . . . #hommemysterelingerieformen #hommemystereaustralia #luxurymenslingerie #hommemystere #maleunderwear #lingerieformen #luxurylingerie #lingerieaddict #meninlingerie #whysoserious #menslingerie #dontconform #sexylingerie #brasformen #lingerielover #feelssogood #liveyourlife #pantyfetish #genderfluid #crossdress #dontjudge #itsjustfun #pleasure #lingerie #whynot #sexyaf #beyou #panty #sexy #🍒

A post shared by HommeMystere (@hommemysterelingerieformen) on

HommeMystere Worldwide Orders featuring Elise . . . . . #hommemysterelingerieformen #hommemystereaustralia #luxurymenslingerie #hommemystere #maleunderwear #lingerieformen #luxurylingerie #lingerieaddict #menslingerie #sexylingerie #brasformen #lingerielover #pantyfetish #luxuryman #lingerie #pantys #luxury #panty

A post shared by HommeMystere (@hommemysterelingerieformen) on

HommeMystere Luxury Mens Lingerie featuring Krystal Teddy . . . . . #hommemysterelingerieformen #hommemystereaustralia #luxurymenslingerie #hommemystere #maleunderwear #lingerieformen #luxurylingerie #lingerieaddict #menslingerie #sexylingerie #brasformen #lingerielover #pantyfetish #luxuryman #lingerie #pantys #luxury #panty

A post shared by HommeMystere (@hommemysterelingerieformen) on

HommeMystere Luxury Mens Lingerie featuring Tiffany Camisole . . . . . #hommemysterelingerieformen #hommemystereaustralia #luxurymenslingerie #hommemystere #maleunderwear #lingerieformen #luxurylingerie #lingerieaddict #menslingerie #sexylingerie #brasformen #lingerielover #pantyfetish #luxuryman #lingerie #pantys #luxury #panty

A post shared by HommeMystere (@hommemysterelingerieformen) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,233 korda, 1 külastust täna)