Mika Myllylä kaunis tütar Olivia kirjutab suhtest „maailma ihaldatuima mehega”

Varakult hukkunud Soome suusalegendi Mika Myllylä modellivälimusega tütar Olivia kirjutab sotsiaalmeedias oma suhtes „maailma ihaldatuima mehega”.

Myllylä 19-aastane tütar kirjutab Instagramis, et on kohanud maailma kuumimat meest ja avaldas pildi endast koos kavaleriga Tallinna vanalinnas Kohtuotsa vaateplatvormi juures.

Olivia tunnistab, et vaatas poisi pilte Instagramist juba tükk aega enne kohtumist ja oli kindel, et ei kohtu kunagi sellise mehega. Aga siis ühel päeval ütles seesama mees talle „moi”. Olivia mõistis, et see oli armastus esimesest silmapilgust.

Olivia tunnistab, et nende suhe pole mingi roosiaed, aga sellele vaatamata on neil kõik õnnestunud. Olivia tunnistab, et on teinud vigu, aga sellele vaatamata on too mees tema kõrval seisnud.

Mika Myllylä suri 5. juulil 2011. aastal. Tütar Olivia on valitus Põhja-Soome iludusmissiks ja Miss Kokkolaks. Möödunud aasta lõpus ilmunud raamatus tunnistab Olivia, et oli alati isa tütar ja igatsus isa järele jääb kestma igaveseks.

 

View this post on Instagram

 

Olin joskus aikoinaan stalkannu instasta tota tyyppiä ja kelasin, että haha in your dreams olivia et koskaan sais tollasta vierelle. Kerran törmättiin ihan sattumalta ja sit tää maailman kuumin mies sano mulle ”moi”.. Olin et ÖÖ NAM. Samantien se vei multa jalat alta ja ymmärsin sen kliseisen ”rakkautta ensisilmäyksellä” lausahduksen merkityksen. Tosta yhestä moikusta synty isompaa ku olin koskaan uskaltanu edes toivoo omalle kohalle. Täs me ollaan, kohta vuosi siitä ku päätettiin alkaa kattoo toisiimme. Oon tehny virheitä, enkä muutenkaan oo helpoin kumppani, mut kaikesta huolimatta toi tyyppi seisoo mun rinnalla edelleen ja on luvannu pysyy siinä aina. Luin jostain, että ”kovia tyyppejä on ne jotka rakastaa ja riitelee niin että naapuritki kuulee, mutta aina lopulta nukahtaa lusikkaan vielä vuosienkin jälkeen. Hyvässä suhteessa kannattaa tapella: ja sen puolesta. ”me ei ikinä tapella” suhteet kun valitettavan usein päättyy lauseeseen ”me vaan kasvettiin erilleen”. ” On meilläkin ollu jo tässä vaiheessa omat koettelemuksemme, mutta niin kuuluukin olla, eikä se kerro kenenkään suhteen huonommuudesta tai paremmuudesta. Ja kuka on edes määränny et millasta parisuhteen tulis olla? Aina puhutaan et senki tulis olla tietynlaista. Mun mielestä yhdessä voi olla kukin omalla tavallaan, ilman sitä muottia johon muka tulis asettua. Tärkeintä on se, mitä molemmat tuntee toisiaan kohtaan. Koska oikeesti, when you know, you know. Ihan parasta, ku hän saa edelleen mut tuntemaan ne samat villieläimet mun masussa, ku sillon, ku nähtiin ekku kerran.. ❤️

A post shared by Olivia A. Myllylä (@oliviamyllyla) on

 

View this post on Instagram

 

Ihan turistina liikkeel 🇪🇪 #visittallinn

A post shared by Olivia A. Myllylä (@oliviamyllyla) on

 

View this post on Instagram

 

Exploring the world with my king 🏙

A post shared by Olivia A. Myllylä (@oliviamyllyla) on

 

View this post on Instagram

 

Elämäni parhaimmat 8 kuukautta, kiitos tän tyypin ❤️

A post shared by Olivia A. Myllylä (@oliviamyllyla) on

Kommentaarid
(Külastatud 878 korda, 1 külastust täna)