KÄSIPALL: Neli eestlast jõudis Soome karikasarjas poolfinaali

Läinud nädalal oli välismaal võistlustules 14 Eesti käsipallurit. Kõige edukamaks osutusid eelmised seitse päeva Soomes pallivatele eestlastele – kahes klubis mängivad neli meest pääsesid karikavõistlustel poolfinaali ning said punktid tabelisse meistriliigaski.

Soomes mängiti nii karika- kui liigamänge. Ardo Puna ja vigastusega kimpus oleva Sten Toomla tööandja Helsingi IFK alistas karikavõistluste veerandfinaalis Puna seitsme värava abil mulluse liigapronksi Karjaa BK-46 31:28 (14:11) ning kaks päeva hiljem oli meistriliigas kindlalt 29:18 (19:6) üle Åbo IFK-st. Puna sai kirja kaheksa tabamust ja valiti kohtumise parimaks.

Kahe võiduga lõpetas nädala ka Siuntio IF. Karikasarja veerandfinaalis saadi 28:20 (11:11) võit Vantaa Atlase üle kui Ott Varik viskas seitse ja Sten Maasalu ühe värava. Liigas nopiti hooaja avavõit pühapäeval, olles selgelt 31:16 (14:7) paremad Pargas IF-st. Varik tabas nüüd üheksa ja Maasalu viis korda. HIFK on kahe vooru järel üks kolmest täiseduga tiimist. Viimaste hulgas pole Riihimäe Cocksi, kes „oskas” kodus alla jääda Helsingi Dickenile.

Kommentaarid
(Külastatud 209 korda, 1 külastust täna)