Helsingi kesklinnas oli kaklus, noad välkusid

Helsingi kesklinnas oli öösel kaklus, noad välkusid, politsei korraldas suure operatsiooni.

Juhtum oli Simonkatul El Patroni ööklubi ees. Kaks meest olid politsei info kohaselt kakelnud nii, et noad välkusid, vahendab MTV.

Mittava poliisioperaatio Helsingin keskustassa: “Tappelu puukot esillä”

Helsingin keskustassa on sattunut puukkotappelu myöhään tänä iltana, poliisista vahvistetaan MTV Uutisille. Useita poliisiautoja kerääntyi ennen puolta yötä Simonkadulle El Patron -nimisen yökerhon edustalle. – Kaksi miestä tappeli puukot esillä, poliisin tilannekeskus vahvistaa. Mainos (uutinen jatkuu alla) Toistaiseksi ei ole tiedossa, tapahtuiko yhteenotto yökerhossa vai sen edustalla. Jukka Auramies jukka.auramies(at)mtv.fi

Kommentaarid
(Külastatud 359 korda, 1 külastust täna)