Espoos viidi õpilane koolist haiglasse – kehalise tunnis oli tehtud piip-testi

Sel nädalal viidi Espoos õpilane kehalise tunnist kiirabiga haiglasse pärast seda, kui väidetavalt oli tehtud nn piip-testi.

Kooli direktori väitel juhtus selline asi, et õpilasel tekkis kehalise tunnis terviserike ning ta viidi kiirabiga haiglasse, vahendab Ilta-Sanomat.

Õpilase praegust olukorda direktor ei kommenteerinud.

Teadaolevalt oli koolis tehtud nn piip-testi. Piip-test on kestvuskiirjooks (inglise keeles beep test), millega mõõdetakse maksimaalset vastupidavust. Testis joostakse 20-meetrist distantsi edasi-tagasi järjest kiiremini, kuni on jaksu. Nimi tuleb helist, millega antakse märku iga järjekordse lõigu alustamiseks.

Oppilas kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan Espoossa – liikuntatunnilla oli suoritettu piip-testiä

Oppilas on joutunut sairaalaan espoolaisen koulun liikuntatunnilta tällä viikolla. Koulun rehtori vahvistaa tapahtuman IS:lle. - Siellä on ollut sellainen tilanne, että oppilas on saanut liikuntatunnilla sairauskohtauksen ja hänet on viety sairaalaan ambulanssilla. Rehtori ei kommentoi oppilaan tämänhetkistä terveydentilaa. IS:n saamien tietojen mukaan liikuntatunnilla oli suoritettu niin sanottua piip-testiä. Piip-testillä eli kestävyyssukkulajuoksulla (engl.

Kommentaarid
(Külastatud 677 korda, 1 külastust täna)