Vuosaaris oli uppumas 10-aastane tüdruk, 3 meest päästsid ära

Laupäeval oli Helsingis Kellahdenniemi ujumisrannas uppumisohus 10-aastane tüdruk, keda lained eemale merre uhusid. Lapse päästsid ära kolm meest, kes teda kordamööda seljas kandes kalda poole tõid.

Lapsed läksid ujuma, aga 10-aastane väsis ära ja ei jõudnud enam kaldale ujuda. Ta tundis, kuidas lained teda eemale mere poole kandsid. Laps hüüdis appi. Selle peale ruttasid kolm rannas olnud meest lapsele appi, vahendab Iltalehti.

Mehed kandsid tüdrukut vees kordamööda enda seljas. Tüdruk oli šokis ega rääkinud esialgu midagi. Tüdrukuga oli kõik korras, kuigi oli vett suhu tõmmanud. Ta rääkis hiljem, et arvas vees olles, et nüüd on temaga kõik. Ta ei jaksanud enam ujuda ja lained viisid teda rannast eemale.

Tüdruku ema on tundmatuks jäänud meestele väga tänulik. Helsingi linnavalitsus tänab omalt poolt samuti päästjaid. Millegipärast ei märganud vetelpääste ei uppumisohus tüdrukut ega ka päästjaid.

Ilm oli tol päeval tuuline ja tuul oli ilmselt tüdruku rannast kaugemale viinud. Tüdruku päästnud mehed olid rääkinud inglise keelt.

10-vuotias tyttö oli hukkua Vuosaaren uimarannalla – tuntemattomat miehet pelastivat uupuneen lapsen, kantoivat vuorollaan selässään

Kiitollinen äiti kertoo Iltalehdelle, että kolme miestä pelasti tytön kantamalla vuorotellen pienokaista selässään. Myös Helsingin kaupunki kiittelee pelastajien toimintaa. Heinäkuun helteet ovat saaneet ihmiset nauttimaan ulkoilusta, piknikeistä ja uimarannoista. Myös pääkaupunkilaisäiti seurueineen lähti lauantaina nauttimaan lämmöstä. Porukka lähti lapsien kanssa viettämään yhden kaverin syntymäpäivää Helsingin Vuosaareen.

Kommentaarid
(Külastatud 230 korda, 1 külastust täna)