Turus olid terrorirünnaku aastapäeva puhul meeleavaldused, kümmekond inimest võeti kinni

Turu linnas olid täna terrorirünnaku aastapäeva puhul meeleavaldused, kus politsei võttis kinni kümmekond inimest.

Meelt olid tulnud avaldama nii rahvuslased kui rahvuslaste vastased. Kinnivõetute puhul kahtlustati vägivallatsemist, aga midagi tõsist meeleavaldusi turvanud politsei info kohaselt ei toimunud. Massikaklusi ei olnud, vahendab Ilta-Sanomat.

Meeleavaldustes osales kokku ligi 1600 inimest. Meeleavaldusi turvanud politseinikest osa olid märulipolitsei vormis.

Turu linn ise aastapäeva puhul mingeid üritusi ei korraldanud. Praegu remondis olevale Kauppatorile ei ole tekkinud ka küünaldest mälestuskohta, mis ilmus sinna pärast pussitamisi. Täna seisis terrorirünnaku toimumiskohal politseiautode rivi.

Vuosi Turun terrori-iskusta: Poliisi ottanut kymmenen ihmistä kiinni – kuvat mielenosoituksista

Poliisi on ottanut kymmenen ihmistä kiinni Turussa tänään järjestettyjen mielenosoitusten yhteydessä. Kiinniotettuja epäillään muun muassa vahingonteoista ja pahoinpitelyistä, mutta vakavista pahoinpitelyistä ei ole kyse, kertoo viestintäpäällikkö Teemu Äikäs Lounais-Suomen poliisista. - Minkäännäköistä merkittävää ryhmien välistä kahakkaa ei ole ollut. On ollut yksittäisiä tapahtumia kulkueen aikaan, on häiritty kulkuetta, Äikäs kuvailee.

Kommentaarid
(Külastatud 183 korda, 1 külastust täna)