Soomlased korraldavad Tallinnas kroketiturniiri

Eestisoomlased korraldavad laupäeval, 29. septembril Tallinnas traditsioonilise Universumi kroketiturniiri ja sellele järgneva koosolemise.

Turniir viiakse läbi Nõmmel Rahumäe tee 25 asuva Alfredi Pubi läheduses, kuhu on püstitatud Universumi mänguväljak. Mängud algavad laupäeval, 29. septembril kell 14, aga kohale tasub tulla juba varem, et end õigele lainele viia.

Mängitakse nii nagu varasematel aastatel 2-3 inimesest koosnevate võistkondadega. Korraldaja poolt on kepid ja pallid, aga eelis on neil, kes oma harjumuspärase kepi kaasa võtavad. Kõige kaunimad kepid saavad eraldi auhinna. Täpsemad juhised on turniiri kodulehel. Sel aastal löövad kaasa kõik maailma tipud, nii et läheb kõvaks rebimiseks.

Üritusel pole vaja tingimata mängida, võib niisama kohale tulla kaasa elama ja nautida meeldivat seltskonda. Septembri lõpus võib õhtul olla juba jahe, mistõttu tasub võtta ühes soojad riided. Kaasa tasub võtta ka mõni valgusti pimedateks sügisõhtuteks.

Alfredi pubis saab keha kinnitada ja seal pakutakse külmi jooke terve päeva jooksul. Majutuse eest hoolitseb iga võistkond ise. Turniiril osalemine maksab 10 eurot, mis tasutakse kohapeal. Pileti hinna sees on kepid ja pallid, tulemuste arvestus ja õhtune programm.

Turniiri teema on tänavu 90ndate Disco! Muusikat mängitakse vastavalt sellele ja õhtul viiakse läbi Mr. Kroketimehe konkurss. Õhtul mängib muusikat DJ Urkki ja parimad disco-rõivad saavad auhinna.

Rohkem infot Universumi kroketiturniiri kodulehelt – universum-croquet.com
Meedia ja turunduse küsimustes võib pöörduda telefonil +372 6413013.

Alfredi Pubi – alfred.ee
Rahumäe tee 25, Tallinn

Kommentaarid
(Külastatud 219 korda, 1 külastust täna)