Soomes lähevad lapsed kooli, politsei alustas valvet tänavatel

Soomes lähevad täna lapsed kooli, mistõttu alustas politsei tänavatel tõhustatud valvet.

Eriti tähelepanelik tasub olla ülekäiguradade juures. Samuti tasub jälgida sõidukiirust ja mitte näppida sõidu ajal telefoni.

Politsei kontrollib jalgrattaga sõitvatel lastel ka kiivri olemasolu.

Helsingin poliisi on Twitter

Koskelantiellä #Käpylä’ssä valtaosa autoilijoista noudattaa nopeusrajoituksia, mutta vajaassa puolessa tunnissa on samalla valvontapaikalla annettu pari huomautusta, yksi sakko ja yksi rikesakko. Ajonopeus on kaiken a ja o. Ja muistakaa päästää jalankulkijat ylittämään suojatie!

Helsingin poliisi on Twitter

Aika monelta vähän vanhemmalta koululaiselta on jäänyt tänä aamuna kypärä kotiin/kouluun/mummolaan jne. Kypärä on halpa henkivakuutus. Vanhemmat, tästä olisi hyvä keskustella illalla kotona! #poliisi #helsinki #koulutie #liikenne

Kommentaarid
(Külastatud 201 korda, 1 külastust täna)