Soome politsei sai seoses Sillanpää narkolooga teada huvitava asja: narkomaanid kasutavad uriini

Soome politsei sai popmuusiku Jari Sillanpää narkolugu uurides teada huvitava asja: nimelt koguvad narkomaanid enda uriini ja kasutavad seda siis, kui ainet pole käepärast.

Narkopidudel oli kasutatud metamfetamiini päraku kaudu, et see imenduks kiiremini ja et pärak puhtaks saada. Selleks koguti enda uriini. Metamfetamiin koguneb organismis uriini ja seda saab hiljem uuesti kasutada, vahendab Iltalehti.

Uriini oli isegi pandud sügavkülma „pahade päevade” jaoks tallele.

Soome narkoalases toetuskeskuses pole varem midagi kuuldud sellisest narkootikumide taaskasutamisest ehk uriini pritsimisest pärasoolde. See tundub uskumatu, aga samas on teada, et narkomaan kasutab kõiki võimalusi, et oma annus kätte saada.

Poliisi kuuli ensi kertaa Sillanpään huumevyyhdin tutkinnassa: Huumebileissä virtsakin otettiin “uusiokäyttöön”

Poliisi törmäsi Sillanpää-tutkinnan yhteydessä ensi kertaa täysin outoon huumeidenkäyttöön. Bilettäjät olivat ottaneet virtsaakin talteen saadakseen siitä nostetta silloin, kun muuta huumetta ei ollut tarjolla.

Kommentaarid
(Külastatud 921 korda, 1 külastust täna)