Soome naine leiutas supertõhusa viisi herilaste hävitamiseks

Kuivõrd tänavu on herilasi Soomes kordades rohkem kui varem, vaatas Soome naine läbi kõik veebiküljed ja leidis lõpuks supertõhusa viisi herilaste hävitamiseks.

Asi on väga lihtne: tuleb võtta tokk ja selle peale panna rätik, mida on eelnevalt siidri, õlle ja apelsinimahla segus niisutatud. Rätiku alla tuleb panna lai kauss, kuhu on sisse pandud nõudepesuvedelikku.

Herilased lähevad selle räti peale, jäävad uimaseks, kukuvad vanni ja hukkuvad seal seebivees.

Kotkas suvilat omav Helsingi naine Marikki Patrikka tunnistas väljaandele Helsingin Sanomat, et tal olid tulemas pulmad, mistõttu pidi ta midagi välja mõtlema. Naise leiutatud rätipüünis on nii tõhus, et hävitab mõne tunniga sadu herilasi. Ta pani suvila ümber üles neli püünist ja sai pärast seda rahulikult väljas istuda ja süüa.

Kommentaarid
(Külastatud 75,099 korda, 7 külastust täna)