Sipoo mõrva kahtlusalusele saadi jälile e-kirja kaudu

Soomes tapeti Sipoos ühes eramajas 23. juulil eriti jõhkral moel 49-aastane endine kindlustusseltsi Ilmarinen investeerimisosakonna juhataja. Algul polnud politseil mingit aimu, kes võis mehe tooli külge kinni siduda ja maha lasta. Lõpuks lahenes asi kiiresti tänu ühele e-kirjale.

Nimelt oli kahtlusalune mees saatnud oma kolleegidele enne lahkumist 2016. aastal e-kirja, millest õhkus vimma. Tapetud mees oli tol ajal kahtlusaluse ülemus.

Mõned päevad pärast mõrva sai politsei enda käsutusse e-kirja ja pärast seda pöörati 34-aastasele kahtlusalusele rohkem tähelepanu, vahendab Ilta-Sanomat.

Jälgimise käigus sai politsei teada, et kahtlusalune oli ohvrit jälginud pikemat aega, mitme kuu vältel. Politsei läks meest läinud neljapäeval kinni võtma Helsingis Kasarmikatul asuvast korterist. Mees tulistas paar lasku politsei suunas ja siis lasi maha iseenda. Politsei relva ei kasutanud.

Kuivõrd kahtlusalune on surnud, siis asi kohtusse ei jõua ja mõrva täpne põhjus jääbki välja selgitamata.

Katkera sähköpostiviesti johti Sipoon epäillyn murhaajan jäljille

Julkisuudessa paljon huomiota saanut henkirikos tapahtui Sipoossa sijaitsevassa yksityisasunnossa 23. heinäkuuta. Poliisilla ei ollut alkuun mitään käsitystä epäillystä tekijästä. Poliisi on luonnehtinut rikosta erityisen raa’aksi ja julmaksi. Uhria oli ammuttu, minkä lisäksi hänet oli sidottu tuoliin. Lue lisää: Poliisi yritysjohtajan murhaepäilystä: Erityisen raaka, “suunniteltu useampi kuukausi” Tapauksen selvittämiseksi poliisi kyseli esimerkiksi uhrin entisistä työpaikoista, olisiko joku entisistä työkavereista pettynyt uhrin toimintaan.

Kommentaarid
(Külastatud 259 korda, 1 külastust täna)