Siidri joomine viis Soome mehelt hambad

Soome mees lasi omale Türgis panna suhu uued hambad ja tunnistab, et jäi oma hammastest ilma seoses siidri joomisega.

Mees rääkis, et hambad olid nii kehvas olukorras, et midagi tuli ette võtta. Lapsena käis ta palju hambaarsti juures ja see oli alati negatiivne kogemus. Tollal tuimestust ei kasutatud. Hambad tõmmati välja ilma tuimestuseta, vahendab Iltalehti.

Negatiivsete kogemuste tõttu mees hiljem hambaarsti juures käia ei tahtnud. Hambad olid lõpuks nii kehvas olukorras, et hakkasid välja kukkuma. Mehe sõnul oli hammaste lagunemise peamine põhjus siidri joomine.

Auke hammastes polnud, aga hambad kukkusid lihtsalt välja. Mehel on korter Türgis ja seal elavatelt Soome meestelt kuulis, et nood olid lasknud omale uued hambad suhu panna. Ta küsis hinda ja selgus, et see polegi kallis.

Vanad hambad lihviti otsast teravaks ja uued hambad tehti portselanist käsitööna. Uutel hammastel on eluaegne garantii.

Mees on hammaste üle eriti tänulik. Kehvad hambad mõjutavad kogu ülejäänud tervist, näiteks põhjustavad südameinfarkte.

Wallu Valpion hampaat alkoivat putoilla – julkaisi hurjat kuvat hammasoperaatiosta: “Siideri vei hampaat”

Wallu Valpio teetti Turkissa uudet hampaat, joihin mies on erittäin tyytyväinen.

Kommentaarid
(Külastatud 970 korda, 1 külastust täna)