Prantsuse president saabus Soome visiidile

Maailmapoliitikas aktiivselt osalev Soome tõmbab maailma liidreid ligi nagu kärbsepaber. Alles külastasid Soomet maailma vägevad: Hiina, USA ja Venemaa liidrid, nüüd on järg Prantsuse presidendi Emmanuel Macroni käes, kes saabus täna õhtul Soome kahepäevasele visiidile koos abikaasa Brigitte’iga.

Eks sel ole ka inimlik põhjus – kõik tahavad oma silmaga näha seda maailma kõige õnnelikumat maad, kus on peaaegu kaotatud vaesus ning kodututele muretsetakse korterid. Võrreldes muu maailmaga on tegemist suisa paradiisiga.

 

-Reklaam-

 

Prantsuse presidendi vastu võtnud Soome president Sauli Niinisto ütles, et on üks asi, mida soomlased peaks prantslastelt õppima: jalgpall. Võibolla peaks tegema nii nagu keskajal kirikumehed, et saatma soome noored õppima Prantsuse jalgpalliakadeemiasse, pakkus Niinistö.

TPKanslia on Twitter

Bienvenue en Finlande Monsieur le Président @EmmanuelMacron et Madame Brigitte Macron! | Tervetuloa Suomeen presidentti @EmmanuelMacron ja rouva Brigitte Macron!

TPKanslia on Twitter

Presidentti @Niinisto: On yksi ala, jolla meillä suomalaisilla on opittavaa Ranskalta: #jalkapallo. Ehkäpä menestyksen resepti olisi sama kuin keskiajan kirkonmiehillä – täytynee ryhtyä lähettämään nuoria pelaajiamme ranskalaisiin jalkapalloakatemioihin. https://t.co/DbgR4UpBML

 

(Külastatud 129 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid