Playboy-modell teeb reklaami Soome MyPa jalgpalliklubile

Itaalia Playboy-modell Claudia Romani, kes väidab olevat mitte kunagi Soomet külastanud, on Miami Beachil Floridas poseerides pannud ometi selga Soome jalkaklubi MyPa särgi. Ta põhjendab seda asjaoluga, et on elanud Taanis ja seal kokku puutunud paljude soomlastega, kes on taimetoitlased nagu temagi.

Erinevalt Claudiast aga peavad soomlased Taanit soojaks kohaks.

MyPa on jalgpalliklubi Kouvolast Myllykoskist. MyPa lühend tuleb sõnadest Myllykosken Pallo.

MyPa võistkond on osalenud varem maailma karikavõistlustel.

I have never been to #Finland but I lived in #Denmark and had great Finnish friends .. #vegetarians like myself but they found #Denmark almost warm unlike me ! 🤣🤣🤣 Very happy to pose in this #MyPa jersey !! MyPa is a #Finnish team from Myllykoski, Kouvola .. that has participated in the #UEFA Cup and Intertodo Cup. The official pics are coming up soon .. but for now .. a couple of pool candids !!! #soccer #football #tanlines #finland #MyPa #MyPa2018 #Mypajuniorit #Myllykoski thank you so much @mypajuniorit_official and @pezsi for the connection ❤️❤️💯💯 ⚽️

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

Kommentaarid
(Külastatud 993 korda, 1 külastust täna)