Mees katsus Soome ööklubis naist jalgade vahelt, sai tuhandeid eurosid trahvi

Jyväskylä ööklubis naist jalgade vahelt katsunud mehelt mõistis Kesk-Soome kohus välja suure trahvi.

Naise jutu järgi katsus tema kõrvale tantsima tulnud mees teda sõrmedega jalgade vahelt läinud aasta novembrikuus. Kui naine meest eemale tõrjus, ütles mees „ega sa sellise asja pärast pahanda” ja „kas oled mingi kommunist”.

Naine oli juhtunust informeerinud kahte turvatöötajat, ja kuivõrd meest ööklubist ei eemaldatud, siis rääkis väljas olnud politseinikele. Politseinikud palusid turvatöötajatel mees ööklubist välja tuua ja viisid ta arestimajja. Mees vaidles vastu ja ütles, et pole tantsupõrandal kellegagi rääkinud, vahendab MTV.

Kohus jäi uskuma naise juttu ning ühte tunnistajat, kuigi tunnistaja ise asja pealt ei näinud. Asjale lisas usutavust see, et naine pöördus pärast seda arsti juurde ning arst tuvastas naised närvivapustuse. Arstide info kohaselt oli naine kaks korda varem olnud seksuaalkuriteo ohver.

35-aastasele mehele mõisteti teo eest 40 päevamäära suurune trahv, mis mehe tulu arvestades on 1400 eurot. Lisaks peab mees maksma naisele kannatuste eest hüvitist 3100 eurot.

Kommentaarid
(Külastatud 635 korda, 1 külastust täna)