Mänedžer varustas Sillanpääd tilgutikottidega, et organismi narkost puhastada

Narkootikumide tarvitamisega seoses kohtu alla antud Soome popmuusik jari Sillanpää sai oma mänedžerilt tolgutikotte, et organismi ainetest puhastada.

Nimelt aitab füsioloogilise lahuse veeni tilgutamine vabastada organismi kiiresti kõikvõimalikest ainetest. Asja muudab aga huvipakkuvaks asjaolu, et tilgutikotte niisama vabalt apteegis ei müüda, neid saab ainult retsepti alusel. Politsei seda ei teadnud, mistõttu võib Sillanpääd oodata uus kohtuasi, vahendab Iltalehti.

Sillanpää mänedžer Anne Nieminen töötab ühtlasi Tampere haiglas vähihaigete laste osakonnas hooldusõena. Nüüd on haigla alustanud uurimist, kuidas tilgutikotid Sillanpää kätte sattusid. Nimelt väitis Sillanpää politseile eeluurimise ajal, et tal olid kodus tilgutikotid, mis aitasid tal pärast metamfetamiini tarvitamist ja pidu panemist uuesti puhtaks saada.

Lahust tilgutati kodus otse veeni, aga sellega võib kaasneda infektsiooni oht. Samuti ei müüda neid kotte lihtsalt niisama apteegis, vaid neid peab välja kirjutama raviarst.

Tilgutikotid leiti Sillanpää kodust läbiotsimise käigus.

Sairaala selvittää huumevyyhtiin liittyvät väitteet – Sillanpää kertoi saaneensa nesteytyspussit sairaanhoitajana toimivalta manageriltaan

Apteekkariliiton mukaan kaikki suonensisäiseen nesteytykseen käytettävät lääkevalmisteet ovat Suomessa reseptivalmisteita eli niihin tarvitsee lääkärin määräämän reseptin. Jari Sillanpää kertoi oikeustalolla miten huumeet tulivat hänen elämäänsä. Tampereen yliopistollisessa sairaalassa aiotaan selvittää Jari Sillanpäähän kytkeytyvän huumevyyhdin kuulustelupöytäkirjoissa ilmi tulleet väitteet, joiden mukaan Sillanpään sairaanhoitajana työskentelevä manageri hankki hänelle nesteytyspussit.

Kommentaarid
(Külastatud 348 korda, 1 külastust täna)