KURB LUGU: Soomes sõitis üks eesti mees arvatavalt teise surnuks

Täna, pühapäeva hommikul kella 6 ajal teatati teelt väljasõidust Salos Perniöntiel. Kui politsei kohale jõudis, oli põllul avariiline sõiduauto ja selle kõrval maas välismaalase surnukeha. Politseile edastatud info kohaselt oli hukkunud mees olnud autos kaassõitja.

Auto oli tulnud Salo poolt ja sõitis lõuna poole Tammisaari suunas, aga enne ringristmikku kihutas teelt välja põllule, edastas Edela-Soome politsei.

Juhtunuga seoses pidas politsei samast lähedalt kinni 1985. aastal sündinud joobes eesti mehe. Juhtumit uuritakse kui surma põhjustamist, joobes juhtimist, liiklusohtliku olukorra tekitamist ja loata juhtimist.

Politsei palub inimestel anda teada, kui märgatakse roolis joobes juhti.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 924 korda, 1 külastust täna)