Espoos kadus elekter, Serena veepark suleti

Täna suleti juba päeval Serena veepark elektrikatkestuse tõttu, kuigi muidu pidanuks see lahti olema kella 20-ni õhtul. See pahandas kliente, kes olid päevapileti ostnud.

Serena info kohaselt on see juba teine kord sel suvel, mil park Caruna elektrivõrgu häire tõttu päeval suletakse. Elektrikatkestus polnud ainult Serenas, vaid igal pool Põhja-Espoos, vahendab Iltalehti.

Serena juht Jouko Järvinen ütles, et kui tavaliselt on katkestused lühiajalised, siis viimasel ajal on Caruna võrgu varustuskindlus vähenenud.

Inimesed, kes tulid Serenasse tervet päeva veetma, olid väga nördinud. Inimesed olid maksnud 26 eurot külastaja kohta ja said vees olla ainult 10 minutit. Serena raha tagasi ei maksnud, vaid pakkus pileti vastu kinkekaarte, mis kehtivad nädal aega. Lõpuks suudeti kokku leppida, et kinkekaardid on jõus kuni jõuludeni.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808022201112281_u0.shtml

Kommentaarid
(Külastatud 467 korda, 1 külastust täna)