Eakas Soome naine sai hooldekodu saunas põletada ja suri, politsei kahtlustab kuritegu

Juulikuus levis Soomes uudis selle kohta, kuidas eakas naine sai Ida-Soomes Valtimo vallas hooldekodu saunas põletada ning suri hiljem haiglas. Nüüd on politsei asja kohta algatanud kriminaalasja, kuna kahtlustatakse surma põhjustamist.

Asja tundliku iseloomu tõttu politsei rohkem infot ei anna, vahendab Iltalehti.

Politsei sai juhtumist teada 18. juulil.

Naise tütar on ajakirjandusele rääkinud, et ema viidi sauna ja ta istus seal dušitoolil. Hooldekodus oli väidetud, et ema hoiti kümmekond minutit 77-kraadises kuumuses, aga vigastused näitasid muud. Lahkamisel selgus, et emal olid siseorganites põletushaavad kuni kopsudeni välja. Ema oli mõnda aega Joensuu haiglas, aga siis viidi üle Espoosse Jorvi haigla põletushaavakeskusesse.

Ema oli põlenud nii tugevalt, et teda polnud võimalik ära tunda.

Kommentaarid
(Külastatud 232 korda, 1 külastust täna)