90-aastane soome naine jäi surnult 18 tunniks vanadekodu kuuma tuppa lebama

Soomest tuleb üha jahmatavamaid sõnumeid kuumuse mõjude kohta. 90-aastane naine lebas 18 tundi surnuna Tamperes asuvas Attendo Villa Aalto vanadekodu kuumas toas, enne kui ta ametlikult surnuks tunnistati.

Nimelt oli linnavalitsus andnud surnuks tunnistamise hankega ettevõttele Pihlajalinna, mis teostab toiminguid ainult tööajal. Kuivõrd naine suri esmaspäeva õhtul kell 17.55 peale tööpäeva lõppu, pidid vanadekodu töötajad ja omaksed ootama kuumas toas 18 tundi, enne kui vanainimese sai surnuks tunnistada, vahendab Iltalehti.

Asja muutis hullemaks see, et teisipäeva hommikul ei saanud vanadekodu töötajad Pihlajalinna telefonidelt kedagi kätte. Lõpuks sõidutati surnukeha teisipäeval teise firmasse Acuta, kus surm kindlaks tehti.

Pihlajalinna vabandab ja selgitab, et tegemist oli info liikumise häirega. Suveajal on töötajaid vähem ja nõnda jäi juhtum tähelepanuta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808042201115964_u0.shtml

Kommentaarid
(Külastatud 497 korda, 1 külastust täna)