VIDEO: Porsche sõidab jalgratturist Soomes väga lähedalt mööda

Veebi on üles pandud video, kuidas Porsche Cayenne džiip sõidab maanteel Soomes möödasõitu tehes vastu tulevast jalgratturist väga lähedalt mööda. Seejuures on selles kohas pidevjoon, mis keelab möödasõidu.

Videosse talletatud intsident juhtus 8. juulil Tamperest põhja pool Kuru asula ja Virrati linna vahel. Rattur Petri Litmanen ütles Iltalehtile, et sõidab aastas tuhandeid kilomeetreid, aga midagi säärast pole veel kogenud. Auto möödus temast paarikümne sentimeetri kauguselt.

Videost on näha, kuidas ratas kaldub paremale bussitaskusse. Kui seda poleks olnud, oleks võinud rattur kraavi kukkuda.

Petri Litmanen on Twitter

Läheltä piti eilen pitkällä pyörälenkillä. https://t.co/69FUwp9DNG On keltaiset viivat, värikkäät ajovaatteet, varoitusvalot ja lähestymistutkat, mutta kuka kehittäisi sensorin, joka rohkaisisi meitä välittämään lähimmäisen hengestä ja terveydestä 🙏 #my16seconds

Kommentaarid
(Külastatud 236 korda, 1 külastust täna)