Trump nahutas öösel taas Saksamaad

USA president Donald Trump nahutas öösel taas Saksamaad. Trump kirjutas Twitteris, et NATO liikmesriigid on pärast aasta tagasi toimunud kohtumist kulutanud rohkem kaitsele, aga see pole piisav.

Trump lisas, et Euroopa piir on halvas olukorras ja gaasi eest makstav raha Venemaale pole lubatud.

See sõnum on suunatud põhiliselt Saksamaale, mille kaitsekulud jäävad kõvasti alla kokku lepitud miinimumile ja mis ostab gaasijuhtme kaudu Venemaalt gaasi ning plaanib uut gaasijuhet. Eile juba nahutas Trump Saksamaad selle eest, täna öösel jälle.

Donald J. Trump on Twitter

Billions of additional dollars are being spent by NATO countries since my visit last year, at my request, but it isn’t nearly enough. U.S. spends too much. Europe’s borders are BAD! Pipeline dollars to Russia are not acceptable!

Kommentaarid
(Külastatud 142 korda, 1 külastust täna)