Soome saabuv 108-kilone Trump läks üle saleduskuurile

USA president Donald Trump, kes kaalub 108 kilo on läinud enne Soome tulekut üle saleduskuurile. Kõige suuremad muutused on toimunud toiduvalikus.

Valge Maja arst Ronny Jackson soovitas Trumpile tänavu jälgida oma toitumist ning rohkem liikuda. CNNi andmetel on Trump saleduskuuril juba alates aasta algusest.

Trumpi tervisekontrollis selgus, et mees kaalub 108 kilo ja kehamassiindeks on lähedal 30-le ehk rasvumisele. Lisaks olid vererõhk ja kolesteroolitase liiga kõrged, aga muidu on mees Jacksoni väitel „suurepärases vormis”, vahendab Iltalehti.

Väljaanne Men’s Health on juba varem teatanud, et Trump armastab kiirtoitu ja sööb palju grillkana ning dieetkoolat. Uus dieet aga koosneb põhiliselt suppidest, salatist ja kalast.

Trump on ise ka seda meelt, et tervislik toitumine tuleb kasuks. Ta soovib alla võtta 4-7 kilo.

CNNi andmetel on Trump hakanud sööma vähem lihapihve ja rohkem kala. Tema taldrikule pannakse ka rohkem taimetoitu, aga pole teada, palju ta seda sööb.

Väljaspool Valget Maja on Trump siiski jätkanud oma lemmikroogade söömist. Trump Internationali hotellis on ta tellinud jätkuvalt liha. Mar-a-Lago villas meeldib talle einestada kaloririkkas Rootsi lauas. Pärast golfiturniiri aga meeldib talle süüa juustuburksi. See on aga veidi „kergem”, sest puudub teine pool.

Trump on ise varem arvanud, et golf ja väiksemad toiduportsud aitavad tal alla võtta. Rohkemast treeningust pole ta olnud huvitatud. Trump on öelnud, et inimesed lähevad trenni ja saavad omale 55-aastaselt uued põlved ning hiljem uued puusad. Temaga pole seda juhtunud. Mõned lähevad jooksusaali, tema mängib golfi.

Arst Jacksoni väitel on Trump olnud huvitatud rohkem toitumisest kui trennist. Trump golfi mängides eriti kaloreid ei põleta, sest ta liigub väljakul ringi golfiautoga. Seetõttu soovitatakse Trumpile tarvitada vähem kaloreid ja rohkem liikuda.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201807092201062233_we.shtml

Kommentaarid
(Külastatud 185 korda, 1 külastust täna)