Rumeenia mees sundis naist enda kasuks Soomes seksiteenust pakkuma ja pandi vangi

Rumeenia mees sundis Soomes ja mujal välismaal naist enda kasuks seksiteenust osutama ja sai Soomes selle eest karistada. Oulu kohus mõistis mehele kaks aastat reaalset vangistust inimkaubanduse eest.

Rumeenlane Titel Gavrila oli kohtunud kaupluses töötanud naisega Rumeenias ning sundis naist vägivallaga ähvardades sõitma Belgiasse. Seal sundis mees naist osutama seksiteenuseid. Pärast seda liiguti edasi Soome, kus mees sundis naist samuti seksiteenust osutama. Gavrila oli ähvardanud tappa nii naise kui lähedased, kui naine ei tee nagu ta käskis, vahendab Ilta-Sanomat.

Kuriteod pandi toime Rumeenias, Belgias, Tamperes, Turus, Helsingis ja Oulus. Naine jõudis võtta vastu 150 klinti ja teenis 24 000 eurot. Suuremas osa rahast võttis mees endale, naisele jäi raha üüri ja toidu ning kondoomide jaoks.

Kohtu andmetel sai mees tulu 15 000 eurot.

Kohtuistung toimus kinniste uste taga.

Mies pakotti naisen prostituutioon Suomessa ja ulkomailla – kahden vuoden vankeustuomio törkeästä ihmiskaupasta

Mies pakotti romanialaisnaisen prostituutioon Suomessa ja ulkomailla pahoinpitelemällä ja uhkailemalla. Oikeuden mukaan Titel Gavrila on syyllistynyt tammikuun ja maaliskuun 2018 välisenä aikana Romaniassa, Belgiassa, Tampereella, Turussa, Helsingissä ja Oulussa törkeään ihmiskauppaan. Gavrila oli tavannut kaupassa työskennelleen naisen Romaniassa ja saanut hänet mukaansa Belgiaan väkivallalla uhkaamalla. Painostamalla hän sai naisen tarjoamaan seksipalveluita.

Kommentaarid
(Külastatud 188 korda, 1 külastust täna)