Rumeenia mees sundis naist enda kasuks Soomes seksiteenust pakkuma ja pandi vangi

Rumeenia mees sundis Soomes ja mujal välismaal naist enda kasuks seksiteenust osutama ja sai Soomes selle eest karistada. Oulu kohus mõistis mehele kaks aastat reaalset vangistust inimkaubanduse eest.

Rumeenlane Titel Gavrila oli kohtunud kaupluses töötanud naisega Rumeenias ning sundis naist vägivallaga ähvardades sõitma Belgiasse. Seal sundis mees naist osutama seksiteenuseid. Pärast seda liiguti edasi Soome, kus mees sundis naist samuti seksiteenust osutama. Gavrila oli ähvardanud tappa nii naise kui lähedased, kui naine ei tee nagu ta käskis, vahendab Ilta-Sanomat.

Kuriteod pandi toime Rumeenias, Belgias, Tamperes, Turus, Helsingis ja Oulus. Naine jõudis võtta vastu 150 klinti ja teenis 24 000 eurot. Suuremas osa rahast võttis mees endale, naisele jäi raha üüri ja toidu ning kondoomide jaoks.

Kohtu andmetel sai mees tulu 15 000 eurot.

Kohtuistung toimus kinniste uste taga.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005746130.html

Kommentaarid
(Külastatud 211 korda, 1 külastust täna)