Rahvas peab jalka-MMi võitjaks seda naist

Kuigi ametlik võitja oli Prantsusmaa, peab rahvas sotsiaalmeedias jalgpalli-MMi tegelikuks võitjaks Horvaatia presidenti Kolinda Grabar-Kitarović’i.

See naine lendas MMi vaatama koos fännidega üheks lennukis turistiklassis, võttis MMi ajaks palgata puhkuse, elas kõigile mängudele aktiivselt kaasa, kandis pidevalt Horvaatia rahvusvärvides lihtsat särki, seisis vihmas ilma varjuta ning lohutas Horvaatia meeskonna liikmeid pärast kaotust finaalis.

Tõesti, lihtsalt pole sõnu – erakordne naine!

PicPublic on Twitter

WorldCupFinal #Croatia In my opinion the world cup winner is this woman Croatia’s President Kolinda Grabar-Kitarovic

Patson Dzamara on Twitter

Croatia didn’t win the world cup but their President Kolinda won the world for them. She flew economy class, attended all Croatia matches, sat with fans most matches & refused pay for the days she was away. She cried with her boys & celebrated with the winners. Exceptional woman.

Kommentaarid
(Külastatud 284 korda, 1 külastust täna)