Politsei kahtlustab, et Joensuus tappis 24-aastane naine oma kavaleri

Politsei sai 15. juunil väljakutse Joensuu Niinivaaras Kukkolankatu 11 kortermajja, kust oli leitud verine mees. Väljakutse tegi mehe pruut, keda kahtlustatakse mehe tapmises.

Kohale läinud politseipatrullid leidsid eest surnud mehe ja tema pruudi. 29-aastane mees oli surnud terariista löökide tagajärjel. 24-aastane naine võeti tapmises kahtlustatuna kinni ja ta oli vahi all kuni 9. juulini. Käesoleval hetkel pole muid kahtlusaluseid kui nimetatud naine.

Uurimise käigus tuli välja, et paar oli veetnud 15. juunil aega mehe korteris Kukkolankatu 11 ning kella 22 ajal toimusid kirjeldatud sündmused.

Politsei palub seoses juhtunuga inimestelt infot helide või tegevuse kohta Kukkolankatu 11 hoovis või mõnes korteris 15. juuni õhtul kella 21-22.30 vahelisel ajal. Vihjed saata e-posti aadressil vihjeet.ita-suomi(at)poliisi.fi või tööajal korrapidaja telefonil +358 295 415 455.

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/henkirikos_joensuun_niinivaaralla_72695?language=fi

Kommentaarid
(Külastatud 352 korda, 1 külastust täna)