Pohjanmaal suur metsapõleng

Pühapäeval puhkes Lõuna-Pohjanamaal Kauhavas suur metsapõleng, mida kustutati hommikuni välja.

Põles üle 80 hektari metsa ja seda oli kustutamas sadakond tuletõrjujat. Appi tulid ka sõjaväelased. Helikopter langetas metsa 53 veekotti, vahendab MTV.

Põleng on inimasutustest eemal ja vigastatuid pole.

Kauhavan suurpaloa sammuttamassa yli 100 palomiestä – helikopteri heittänyt jo yli 50 lastillista vettä

Etelä-Pohjanmaalla Kauhavalla sammutetaan yli 80 hehtaarin metsäpaloa ainakin aamuun asti. Pelastusjohtaja Harri Setälä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta sanoo, että aamuksi Puolustusvoimilta on pyydetty virka-apua jälkivartiointiin. Puolustusvoimien helikopteri on auttanut suurpalon sammuttamisessa. Setälän mukaan helikopteri on pudottanut metsään yhteensä 53 pussillista vettä. Palomiehiä sammutustöissä on yhteensä yli sata. Palo ei ole uhannut asutusta, eikä henkilövahinkoja ole tullut.

Kommentaarid
(Külastatud 256 korda, 1 külastust täna)