Mees röövis Vantaal poodi ja põgenes jalgrattaga

Mees röövis teisipäeva õhtul noaga ähvardades Vantaal K-market Kartanonkoski poodi, sai kassast veidi sularaha ja lahkus tumedat värvi Jopo jalgrattaga.

Politsei info kohaselt pole sellist asja varem nähtud, et röövel oleks lahkunud jalgrattaga. Mees varjas oma nägu tumeda riidega. Mees võis politsei andmetel olla 20-25-aastane ja 180-190 cm pikk, vahendab Helsingin Sanomat.

Kurjategija on keskmise kehaehituse ja valge nahavärviga. Valvekaamerasse jäid tema käed ja lohvakas tume riietus. Mehel oli peal halli värvi pusa ja jalas tumedad püksid.

Rööv toimus 5 minutiga kella 18.30 ja 18.35 vahel.

Politsei ootab asja kohta tähelepanekuid ja vihjeid e-posti aadressil rek1.ita-uusimaa(at)poliisi.fi või telefonil +358 295 436410.

Mies ryösti kaupan veitsellä uhaten Vantaalla ja pakeni paikalta Jopolla

Nuorehko mies ryösti vantaalaisen K-market Kartanonkosken veitsellä uhaten tiistai-iltana. Saatuaan jonkin verran rahaa hän poistui paikalta tummalla Jopo-polkupyörällä. Pakotapa on erikoinen. Komisario Saku Lehikoisen mukaan Vantaalla ei ole lähiaikoina ollut vastaavanlaisia ryöstöjä, joissa tekijä on paennut paikalta polkupyörällä. Mies oli verhonnut kasvonsa tummalla vaatteella. Poliisin mukaan hän on iältään noin 20-25-vuotias ja pituudeltaan 180-190-senttinen.

Kommentaarid
(Külastatud 220 korda, 1 külastust täna)