Mäntyharjus oli raske avarii, kolm hukkunut

Lõuna-Savos Mäntyharjus oli täna kella 12.45 ajal raske avarii, kus hukkus kolm inimest.

Politsei eest põgenenud auto sõitis vastu ees sõitnud autot ning põrkas kokku vastu tulnud autoga. Vastu sõitnud autos hukkus kaks inimest, mees ja naine. Kolmas hukkunu oli politsei eest põgenenud juht.

Üks autodest süttis pärast kokkupõrget põlema.

Itä-Suomen poliisi on Twitter

Mäntyharjun liikenneonnettomuudessa kolme kuollutta. Poliisia paennut auto törmäsi edellä kulkeneeseen autoon ja siitä edelleen vastaan tulleeseen autoon. Vastaan tulleessa autossa kuoli kaksi ihmistä. Tiedote tulossa.

61.4176117,24.6392576

Otsige kohalikke ettevõtteid, vaadake kaarte ja hankige juhiseid rakenduses Google Maps.

Kommentaarid
(Külastatud 453 korda, 1 külastust täna)