Kohus vangistas Helsingis mehe, kes jäi kahe nädala jooksul kolm korda joobes juhtimisega vahele

Helsingi kohus vangistas täna 41-aastase mehe, keda kahtlustatakse kahe nädala jooksul kolmel korral joobes juhtimises ja kolmel korral liiklusohtliku olukorra tekitamises. Kuriteod toimusid Helsingis.

Viimase aasta jooksul on isik politsei info kohaselt kahtlusalune kokku 19 liikluskuriteos. Neist neljal korral on see seotud joobes juhtimisega ja kolmel korral liiklusohtliku olukorra tekitamisega. On oht, et isik paneb toime kuritegusid, kui ta oleks vabaduses, ütles Helsingi politseijaoskonna kriminaalkomissar Petri Juvonen.

Viimati võttis politsei mehe kinni neljapäeval, 19. juulil. Poolitseipatrulli tähelepanu äratas hommikul kella 4 ajal kahe sõiduraja vahel tiirutav mootorratas, mille kiirus vaheldus märgatavalt. Politsei peatas juhi ning narkotest näitas positiivset tulemust amfetamiinile.

Vaid paar päeva varem 17. juulil oli sama isik sõitnud amfetamiini mõju alla kõnniteel ja sõitis vastu tee eraldusriba. Pühapäeval, 8. juulil sõitis mees politsei eest ära 150 km/h alas, kus piirkiirus on 80 km/h. Ka siis näitas mehele tehtud narkokiirtest amfetamiini tarvitamist.

Politsei on konfiskeerinud mehele kuuluva mootorratta kui kuriteovahendi.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 138 korda, 1 külastust täna)