Helsingi politsei võttis kasutusele eraldi e-posti aadressi seoses kohtumisega

Helsingi politsei võttis seoses tippkohtumisega kasutusele eraldi e-posti aadressi, millele saavad kodanikud saata kohtumisega seotud küsimusi ja vihjeid.

Aadress on: helsinki2018.helsinki(at)poliisi.fi.

Poliisi on ottanut käyttöön Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaamiseen liittyviin asioihin ja kysymyksiin tarkoitetun erillisen sähköpostiosoitteen. Osoite helsinki2018.helsinki@poliisi.fi on tarkoitettu kansalaisten poliisille suunnattuja, vierailuun liittyviä yhteydenottoja, kuten kysymyksiä ja vihjeitä, varten. #Helsinki2018 #Helsinki #poliisi Polisen har tagit i bruk en skild e-post adress i samband med toppmötet. Adressen helsinki2018.helsinki@poliisi.fi är avsedd för frågor, tips eller andra ärenden som medborgarna har gällande toppmötet. #polis #Helsingfors

A post shared by Helsingin poliisilaitos (@helsinkipoliisi) on

Kommentaarid
(Külastatud 129 korda, 1 külastust täna)