Finnairi reisijate arv kerkis juunikuus uue rekordini

Finnairiga lendas juunikuus 1 240 500 reisijat, mis on uus absoluutne rekord ja 12,8 protsenti enam kui eelmisel aastal samal ajal.

Reisijate arv kasvas Aasia lendudel 15,5 protsenti, Euroopa lendudel 12,4 protsenti ja Põhja-Ameerika lendudel 18,2 protsenti. Kodumaal kasvas reisijate arv aasta jooksul 9,9 protsenti, vahendab Taloussanomat.

 

-Reklaam-

 

Sõidukilomeetrite arv kasvas aastaga 16,4 protsenti. 81,1 protsenti lendudest olid graafiku järgi.

Finnairin matkustajamäärä paisui kesäkuussa ennätykseen

Yhtiö kuljetti kesäkuussa 1 240 500 matkustajaa, mikä on 12,8 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Matkustajamäärä kasvoi 15,5 prosenttia Aasian liikenteessä, 12,4 prosenttia Euroopan liikenteessä ja 18,2 prosenttia Pohjois-Amerikan liikenteessä. Kotimaan liikenteessä kasvu oli 9,9 prosenttia. Liikenne myydyillä henkilökilometreillä mitattuna kasvoi tätä hitaammin eli 14,5 prosenttia. Finnairin kokonaiskapasiteetti tarjotuilla henkilökilometreillä mitattuna kasvoi kesäkuussa 16,4 edellisvuodesta.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Kommentaarid

kommentaarid