Filipiinide vanglas istuva Soome missi narkoistung lõppes kurvalt: advokaat ei ilmunud kohale

28-aastane endine Soome miss on võetud Filipiinidel vangi ja teda süüdistatakse narkootikumide omamises.

Naine võeti kinni tuttavate juures narkourkas Taguigis läinud aasta 9. juulil, kui seal korraldati haarang. Taguig on pealinna Manila eeslinn, vahendab Iltalehti.

Kohtu dokumentide järgi leiti naiselt 130 grammi Shabut ehk metamfetamiini, 13 grammi kokaiini, 60 grammi ecstasyt ja väike kogus eri bensodiasepiine. Lisaks leiti korterist 45-se kaliibiriga Colt ja 22-se kaliibriga Llama Especial ning kaks tühja padrunisalve. Süüdistused relvade ebaseaduslikus omamises lükati tagasi, kuna läbiotsimine oli ebaseaduslik. Relvi polnud läbiotsimisorderis mainitud.

Kohtu eelistungid toimusid juunis ja nüüd on käimas põhiistungid. Koos missiga on kohtu all korteri omanik Joseph Ompang Bayquen Jr.

Kohus algas nukralt, sest missi advokaat Victorio Casauay ei ilmunud kohtusse.

Süüdistuse järgi müüsid mees ja naine narkootikume eliitbaarides. Soomlanna väitel oli ta korteris juhuslikult. Ta ütles, et tema abikaasa on Bayqueni sõber ja naine tahtis Bayqueni käest infot, kas mees teda petab.

Naise advokaadi väitel poleks teda tohtinud üldse asjasse segada, kuna naise nime polnud läbiotsimisorderis mainitud.

Soome miss on jätkuvalt vangis Metro Manila vangla naisteosakonnas Taguigis. Osakonda teatakse nimega Camp Bagong Diwa.

Istungil olid kohal ka Soome missi ema, Soome konsulaadi esindaja ja mõned naise sõbrad. Naine kolis Filipiinidele elama 2013. aastal seoses karjääriga ilu vallas.

Kohus jätkub 13. septembril. Naist võib oodata süüdimõistmisel ligi 20-aastane vangistus.

Missi nimi on teadaolevalt Maria Mustonen. Tema ema on filipiinlanna ja isa soome mees. Maria tuli Miss Helsinki iludusvõistlusel 2017. aastal 2. printsessiks. Maria on osalenud ka Filipiinide iludusvõistlusel 2013. aastal.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807092201063618_ul.shtml

DONT FORGET TO VOTE TODAY for FINNISH FILIPINA BEAUTY, MARIA! If she wins this voting she GETS 5 POINTS FOR THE FINAL NIGHT AND HONOR TO BE a CROWD FAVORITE! PUSH THE LINK BELOW AND VOTE PLEASE SHARE! <3 https://choicely.com/contest/d74b6863-7f21-11e6-b152-6ba1ba7c89ae/9b0a0005-7f35-11e6-9059-313408b3aa95?autoplay=1 #misshelsinki2017 #mariamustonen #misssuomi #suomi #finland #helsinki #beautyqueen #kauneus #beauty

A post shared by mshelsinki (@mshelsinki) on

Kommentaarid
(Külastatud 729 korda, 1 külastust täna)