Tulemas on geifestival Helsinki Pride – postkastid värvitakse vikeraarevärvi

Soome riiklik postifirma Posti on geifestivali Helsinki Pride puhuks värvinud linna postkastid vikeraarevärvi.

Posti andis teada, et vikerkaarevärvilised postkastid on Helsingi kesklinnas, kus sel nädalavahetusel toimub suur geifestival, vahendab Yle.

Idee postkastid üle värvida tuli ettevõtte soovist geiüritust toetada. Firma jaoks on oluline rõhutada võrdseid õigusi. Samuti on ettevõtte jaoks väärtuslikud kõik inimesed, olenemata nende seksuaalsest orientatsioonist.

Helsinki Pride’i nädal toimub 25. juunist kuni 1. juulini. Pride’i rongkäik toimub laupäeval, 30. juunil

Posti adorns capital city post boxes with rainbows for Helsinki Pride Week

National mail services firm Posti says it will decorate post boxes in downtown Helsinki with a panel of rainbows. Posti’s head of sustainability Noomi Jägerhorn said that the company is proud to support its “diverse and competent” staff. She said the idea for adding the colours to the mailboxes came as the firm was considering ways to participate in Pride Week.

Kommentaarid
(Külastatud 303 korda, 1 külastust täna)