Politsei leidis sügisel Lapimaal kaduma läinud naise jäänused

Politsei leidis üles möödunud sügisel Lapimaal Kemihaara kõnnumaal kaduma läinud naise jäänused.

Politsei laibakoerte abil leiti üles naisele kuulunud rõivad ja hiljem naise jäänused, samuti naisele kuulunud esemed, vahendab Iltalehti.

Naise leiukoht on tükk maad eemal nii sellest piirkonnast, kust naist sügisel otsiti, kui ka naise mehest, kes leiti juba sügisel surnuna.

Otsinguid korraldati nii piirivalve kui metskonna töötajate abil. Juhtumi puhul ei kahtlustata kuritegu.

Abielupaari nähti viimati möödunud aasta 16. septembril. Siis juhendas üks matkal olnud mees abielupaari, kes näis olevat metsas ära eksinud. Mees näitas kätte õige suuna ning andis kaasa ka orienteerumisvahendid. Lepiti kokku, et vahendid tagastatakse hiljem Kemihaaras. Paari kadumine tuli välja, kui mees hakkas küsima oma asjade järgi ja siis selgus, et inimesed polnud veel metsast välja jõudnud. Paari käsutuses olnud matkabuss leiti tühjana Kemihaara parkimisplatsilt.

Paari kasutuses olnud rõivaid ja asju leiti juba sügisel metsast poolel teel Kemihaarasse. Paar oli läinud õiget teed Kemihaara poole. Mehe surnukeha leiti sügisel umbes poole kilomeetri kaugusel kohast, kus olid rõivad ja asjad.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806292201044610_u0.shtml

Kommentaarid
(Külastatud 311 korda, 1 külastust täna)