Maailmas kütab kirgi Angela Merkeli postitatud pilt

Maailmas kütab kirgi Saksamaa kantsleri Angela Merkeli postitatud pilt Instagramis, mis võtab kokku nädalavahetusel Kanadas toimunud suurriikide G7 kohtumise.

Kohtumisel teatas USA president Donald Trump, et loobub ühispöördumisele alla kirjutamisest. Kohtumiselt enne lõppu lahkunud USA delegatsioon süüdistas Kanada peaministrit Justin Trudeau’d noa selga löömises.

Pildil on kujutatud (paremalt) USA president Donald Trump, Valge Maja julgeolekunõunik John Bolton, Jaapani asevälisminister Kazuyuki Yamazaki, Jaapani peaminister Shinzo Abe, Jaapani esindajatekoja liige Yasutoshi Nishimura, Saksa liidukantsler Angela Merkel, Prantsuse president Emmanuel Macron, Suurbritannia peaminister Theresa May ja Trumpin majandusnõunik Larry Kudlow.

(Külastatud 157 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid