IMEDE IME: Soomes tegutseb sarikakaja

Turu ligidalt Lietost tulevad sõnumid, et üks isik käib sealses Tokmanni poes salaja häda tegemas.

Selle kevade jooksul on poodi juba mitmel korral kakatud. Viimane juhtum oli möödunud nädalal. Kauplus pole veel isikut tabanud, kuna ükski kakamine pole jäänud kaupluse valvekaamerasse, vahendab Turun Sanomat.

Tokmanni on Soome pudupoodide kett, nn vaese mehe Stockmann.

Sarjakakkaaja riesana Liedon Tokmannissa – kasoja löytynyt hyllyjen välistä

Viivi Laakkonen Tarpeensa hyllyjen väliin tekevä häirikkö piinaa myymälähenkilökuntaa Liedossa. Ikävät terveisensä sarjakakkaaja on jättänyt lattialle jo useasti kevään aikana. Tuorein tapaus sattui viime viikolla. Kasan viereen oli jäänyt lisäksi paperia pyyhkimisen jäljiltä, kertoo Turun Sanomille asiasta vinkannut lukija. Asian vahvistaa Tokmannin turvallisuuspäällikkö Jukka Oinonen. – Kyllä tällaista on tullut tietoon henkilökunnalta.

Kommentaarid
(Külastatud 337 korda, 1 külastust täna)