Espoos rööviti õhtul ja ööl vastu reedet inimesi

Espoos rööviti vägivaldselt neljapäeva õhtul metsa all jalutanud meest. Samal ööl rööviti teist meest kohe Espoo keskuses.

Politsei info kohaselt rööviti esimest meest Leppävaaras Warrior Areena lähedal metsas neljapäeval, 14.juunil kella 21.20 ajal. Mees jalutas läbi metsatuka, kui umbes 10 inimesega kambast tulid kolm meest talle kallale, surusid ta maha ja peksid teda. Mehelt võeti ära seljakott ja rahakott, kus oli natuke raha ja pangakaardid. Pärast seda liikusid kolm meest Sello kaubanduskeskuse suunas.

Mõned tunnid hiljem, kella 3.00 kuni 3.36 vahelisel ajal langes röövi ohvriks teine mees Espoo keskuses. Mees oli liikunud mööda Kirkkokatu kergliiklusteed Espoo keskuse suunas, kui ujula juures tuli vastu kaks meest, kellest üks küsis tuld. Pärast seda hoidis üks vastutulijatest meest kinni ja teine tuhnis taskutes. Mehed võtsid kaasa rõivad ja prillid. Pärast oli mehed liikunud Muurala suunas.

Kõigil, kes asja kohta midagi teavad, palutakse võtta ühendust Espoo politseiga telefonil +358 295 413 031 või elektronposti aadressil vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/torstaina_espoossa_kaksi_ryostoa_ja_yksi_reppuvarkaus_71374?language=fi

Kommentaarid
(Külastatud 440 korda, 1 külastust täna)