SSS-Raadio ja Eestinen.fi tihendavad koostööd

Ainus soomekeelne raadio Eestis SSS-Raadio (SSS tuleb tuntud soome sõnadest Sauna, Sibelius ja Sisu) ning ainus eestikeelne Soome uudiste portaal eestinen.fi tihendavad koostööd.

Nii SSS-Raadio kui eestinen.fi lähtuvad oma tegevuses põhimõttest, et ka väike võib olla suur, kui teha koostööd. Nii raadio ja uudiste portaal omavad koos tuhandeid kuulajaid-lugejaid nii siin- kui sealpool Soome lahte.

Nüüd on ettevõtjatel võimalus end reklaamida nii SSS-Raadios kui eestinen.fi portaalis – ühe hinna eest saad kaks kanalit. Võta ühendust SSS-Raadioga: info(at)sss-radio.ee, telefon +372 641 3013. Eestineni kontakt: info(at)eestinen.fi.

SSS-Raadiol valmis äsja uus ja vinge koduleht – vaata ja kuula SSS-Raadiot siit!

Kommentaarid
(Külastatud 124 korda, 1 külastust täna)