Helsingi lähedal rööviti matkal olnud turisti

Helsingi lähedal Nuuksio rahvuspargis rööviti laupäeva õhtul kella 18-19 ajal matkarajal olnud turisti. Turist tõmmati pikali Nuuksio hotelli taga oleval matkarajal, rahvuspargi Kirkkonummi poolses otsas.

Politsei info kohaselt teatas turist, et teda röövisid kaks meest. Üks meestest tõmbas ta pikali, teine võttis ära OnePlus 5T telefoni, vahendab Helsingin Sanomat.

Pärast seda mehed lahkusid ja politseil pole õnnestunud neid tabada.

Politsei info kohaselt olid mehed 20-30-aastased, keskmise kehaehitusega ja umbes 180 cm pikad. Mõlemal mehel olid jalas lühikesed püksid, ühel oli seljas sinist värvi t-särk.

Ühel meestest olid heledad lühikesed juuksed, teisel oli nokamüts peas. Politsei palub kõigil, kes asjast midagi teavad helistada telefonil  +358 29 541 3031 või võtta ühendust elektronposti aadressil vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

Patikoimassa ollut turisti ryöstettiin Nuuksion kansallispuistossa – taklattiin maahan takaapäin vaellusreitillä

Ryöstäjien epäillään iskeneen kansallispuiston metsän suojissa Nuuksiossa viime lauantaina. Uhrina oli Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan patikoimassa ollut turisti. Poliisin tietojen mukaan turisti taklattiin maahan Nuuksion hotellin takana olevalla patikointireitillä, Kirkkonummen puolella kansallispuistoa. Kello oli tuolloin 18-19. Uhri on kertonut, että ryöstön teki kaksi takaapäin iskenyttä miestä. Toinen miehistä taklasi, toinen nappasi OnePlus 5T -puhelimen turistin kädestä.

Kommentaarid
(Külastatud 248 korda, 1 külastust täna)