USA presidentide foto tekitab elevust

Kogu maailmas tekitab elevust laupäeval, 21. aprillil Barbara Bushi matustel tehtud foto USA presidentidest, kus on peal kõik viimased presidendid ja nende abikaasad ning naeratav Melania Trump.

Barbara Bush suri 17. aprillil 92-aastasena. Matused toimusid Texase osariigis Houstonis.

Pildilt puudub praegune president Donald Trump ja see pole erandlik – näiteks ei osalenud Barack Obama omal ajal Betty Fordi ega Nancy Reagani matustel.

Melania Trumpi puhul pandi tähele seda, et ta istus kirikus Barack Obama kõrval, ajas Obamaga juttu ja naeratas. Muidu on Melania olnud oma abikaasa Donald Trumpi kõrval kogu aeg tõsine. Selle peale spekuleeritakse, et Donaldile see pilt üldse ei meeldi.

Pildil on (vasakult) Ameerika Ühendriikide 43. president George W. Bush koos abikaasa Lauraga, siis 42. president Bill Clinton koos abikaasa Hillaryga, edasi 44 president Barack Obama koos abikaasa Michelle’iga, paremal 45. presidendi Donald Trumpi abikaasa Melania ja ees istub äsja lesestunud 41. president George H.W. Bush.

Steve Kopack on Twitter

A rare gathering – The 41st, 42nd, 43rd and 44th Presidents of the United States, their spouses, and current First Lady Melania Trump photographed together at the funeral of former First Lady Barbara Bush in Texas on Saturday. (Photo via George H. W. Bush Office)

Adam Best on Twitter

This photo from Barbara Bush’s funeral speaks volumes. After everything Trump has done to Obama, Obama still treats Melania with kindness and respect. What a diplomat and gentleman. That’s a real President. No way Trump would be half this warm to Michelle.

Kommentaarid
(Külastatud 362 korda, 1 külastust täna)