Suurriikide ping-pong Süürias jätkub: Putin hoiatas kaose eest, kui Lääs veel ründab

Venemaa president Vladimir Putin hoiatas kaose eest, kui Lääs peaks veel Süüriat ründama. USA saadik ÜRO juures Nikki Haley aga ütles, et USA ei vii oma vägesid Süüriast välja enne, kui eesmärgid on saavutatud.

Putin hoiatas kaose eest rahvusvahelistes suhetes, kui jätkuvad ÜRO põhikirja rikkuvad sammud Lääne poolt. Putin lisas, et USA, Briti ja Prantsuse rünnak oli vastuolus rahvusvahelise õiguse ja ÜRO põhikirjaga, vahendab Iltalehti.

USA, Suurbritannia ja Prantsusmaa korraldasid laupäeval raketirünnaku Süüria objektidele, kuna USA-l oli tõendeid, et Süüria valitsus on vastutav keemiarünnaku eest, mille tulemusel hukkus üle 40 inimese.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804152200879622_ul.shtml

Kommentaarid
(Külastatud 357 korda, 1 külastust täna)