Soomes vangistati mees seoses vargustega riidehoiukappidest

Espoo kohus otsustas neljapäeval vangistada 37-aastase mehe, keda kahtlustatakse riidehoiukappidest asjade varastamises.

Kahtlustuse kohaselt varastas mees märtsi- ja aprillikuu jooksul Espoos riidehoiukappidest asju. Politsei taotles mehe vangistamist, et lõpetada varguste laine.

Meest kahtlustatakse asjade võtmises spordiasutuste riidehoiukappidest, kus mees oli uksed lahti murdnud. Mees oli tegutsenud esialgsete andmete kohaselt Esport Centeris, Tennispuistos, Matinkylä jäähallis, Olarin kirikus ja mitmetes treeningsaalides Lõuna-Espoos.

Politsei palub inimestel hoolega kaaluda, milliseid asju jätta treeningute ajal riidekappidesse. Väärtuslikud esemed on mõistlik jätta koju või võtta kaasa kasvõi spordirajale, kus neil on parem silma peal hoida. Politseil on teada juhtumeid, kus riidekapist on võetud auto võtmed ja seejärel sõidetud autoga minema.

Kommentaarid
(Külastatud 231 korda, 1 külastust täna)