Soomes põlesid korraga maha kuue pere kodud

Tamperes põles öösel maha ridamaja – korraga hävisid kuue pere elamised.

Põleng puhkes Hintsankatul Takahuhti kooli läheduses, kus terve ridamaja põles laupäeva ja pühapäeva vahelisel ööl täiesti kasutuskõlbmatuks. Tuletõrje sai väljakutse kella 22 ajal õhtul, vahendab Iltalehti.

Päästjad lahkusid alles pühapäeva hommikul kella 7.45 ajal, aga järelkustutus veel jätkub, sest varemed suitsevad.

Naabrid rääkisid, et arvasid algul, et kuskil on pidu ja lastakse rakette, kui kuulsid üksteisele järgnevaid pauke. Kui vastasasuva kortermaja aknaraamid läksid põlengust kuumaks, siis sai selgeks, et ridamaja põleb.

Kohale saabusid nii pääste- kui kiirabiautod. Ühte last kanti kiirabiautosse, inimesed olid pidžaama väel tänaval. Pensionäridest vanapaar läks majast kohe kiirabiautosse.

Naabrid kõndisid hommikul tänaval ja arutasid, millest võis tulekahju puhkeda. Kohal on ka valvurid, kes valvavad inimeste vara. Autod on väljas, uksed ja aknad põlenud, nii et kõik vara on näha. Majadekompleks oli osalt puidust, osalt kivist ja seal elas kokku kuus peret.

Kommentaarid
(Külastatud 255 korda, 1 külastust täna)