Lempäälä tulistamises sai surma soome-inglise mees

Politsei on teinud kindlaks Lempäälä tulistamises hukkunud isiku – see on 1992. aastal sündinud soome-inglise mees, kes on elanud aastaid Soomes.

Asja uurimisega tegeleva Soome keskkriminaalpolitsei info kohaselt sai asi alguse sellest, et politsei peatas laupäeval kella 14.42 ajal Lempääläs sõiduautot. Autos oli peatamaise hetkel kolm isikut. Neist kaks nooremat meest väljusid peatamiskohal autost, aga juht sõitis üksi minema.

Tagaajamine suundus algul 3. maanteed pidi põhja poole, aga juht keeras siis Sääksjärvi juures tagasi Helsingi poole.

Tagaaetava auto juht ületas kiirust ning sõitis paljudest autodest mööda. Praegu info kohaselt ükski teine auto viga ei saanud. Pärast mitut kilomeetrit tagaajamist surus politsei tagaaetava auto teelt välja. Sündmuskoht oli 3. maanteelt Lempäälässe väljasõidul Turuntiel.

Pärast kinnipidamist tulistas juht politseinikke. Üks politseinikest sai haavata ülakehasse, aga tema elu pole ohus. Kaks politseinikku tulistasid meest, kes hukkus. Kinnivõtmisel osales neli politseipatrulli.

Kommentaarid
(Külastatud 470 korda, 1 külastust täna)