Äripäeva raadiost tuli ainult kahinat

Äripäeva raadio, mis pressis end aasta aega tagasi bravuurikalt Tallinna sagedusele 92,4 MHz, mida oli aastaid kasutanud soomekeelne SSS-raadio, jäi pärast pooleaastast tegutsemisperioodi vaikseks.

Raadiojaama eetrist kostis eile, 19. aprilli õhtul vaid kahinat, sama oli täna hommikul kella 9 ajal raadio veebis. Programmi kohta veebis samuti info puudus.

See on küll näotu lugu, sest soomekeelselt raadiolt sageduse äravõtmise üks põhjendus oli, et Äripäev suudab luua ülikvaliteetse ja ülihea raadiojaama, investeerides sinna sadu tuhandeid eurosid. Nüüd tuleb välja, et see oli pettus.

Nüüd on Äripäevale sageduse andnud riigi kohus nõuda Äripäevalt välja need sajad tuhanded ja selle raha võiks anda soomekeelse SSS-raadio entusiastidele, kes on juba aastaid sisuliselt põlve otsas teinud väga head raadiot, millel on sajad tuhanded kuulajad nii eetris kui veebi kaudu üle maailma. Rääkimata Soome turistidest, kes on toonud Eesti majandusele aastate jooksul miljardeid eurosid, tänu millele on õitsenud Eesti ettevõtted, nende seas AS Äripäeva Kirjastus.

Eesti ainsat soomekeelset raadiot, SSS-raadiot saab kuulata nii veebis kui Tallinna sagedusel 93,7 MHz.

Täpsustus: Kella 10.30 ajal oli programm taastunud ja Äripäeva raadio eetrist tuli muusikat.

Kommentaarid
(Külastatud 348 korda, 1 külastust täna)