Soomlanna otsib Hispaania lõunarannikul kaduma läinud tütart

Pori naine Sari Mattila muutus murelikuks, kui sai teisipäeval oma 22-aastaselt tütrelt telefoni teel sõnumi, et teda on röövitud ja ei saa kodumaale naasta.

Mattila kirjutab Facebookis, et tütar Jessica Mäntyniemi oleks pidanud Lissaboni kaudu Soome sõitma juba teisipäeval, 13. märtsil. Sõnumis andis tütar teada, et keegi oli varastanud tema passi, koti, raha ja telefoni ja et tal on keelatud Soome naasta.

Jessica on 22-aastane, 176 cm pikk, tal on tumepruunid juuksed ja sinised silmad. Rinnal on tätoveering Carpe Diem. Viimase videokõne ajal oli tüdruk olnud Palmia lähedal mägedes. Tütrega koos oli olnud 38-aastane marokolasest mees.

Sõnum oli ema väitel saadetud arvatavalt mõnest Hispaania arvutist, kus pole ä-tähti. Tütar on neljalapselises peres vanuselt teine. Tütar oli reisinud enne seda neli kuud mööda maailma. Perele oli tütar rääkinud, et on Hispaania lõunarannikul tuttavate juures.

Kommentaarid
(Külastatud 506 korda, 1 külastust täna)