Soome mehe külaskäik vanemate juurde tipnes veretööga: mõrvas isa ja hoidis ema laiba juures vangis

Turu ringkonnakohus jättis jõusse otsuse mõrva toimepanemises mehe suhtes, kes oli 2016. aastal vanematele külla minnes tapnud isa ja hoidnud ema laiba juures vangis. Mees nõudis kohtus mõrva ümbernimetamist tapmiseks.

Asi toimus üle-eelmise aasta oktoobris, kui mees külastas oma eakaid vanemaid. Erilist riidu ei olnud, aga ema väitel käitus mees kuidagi imelikult. Õhtul läks mees minema ja vanapaar läks magama, vahendab MTV.

Hommikul kuulis seljaga mehe poole maganud naine mingit õhatust, aga ta ei teinud sellest välja. Veidi hiljem ärgates märkas ta, et mehel olid tema kõrval voodis silmad pärani lahti ja padi üleni verine. Poeg tuli naisele koridoris vastu ja naine ütles, et oleks vaja kutsuda politsei.

Siis arvas naine, et mees oli saanud mingi rabanduse. Tegelikult oli poeg löönud isale kirveseljaga kaks korda vastu pead.

Poeg tuli emale kallale ja lõi teda vastu pead ja põlvedesse. Ema arvas, et poeg tapab ta ära ja püüdis rahustada.

Kui naine läks kööki kohvi tegema, nägi ta, kuidas poeg käis ära ja tuli tagasi verise noaga. Poeg oli löönud noaga kaks korda isale rindu. Poeg ütles, et kuulis isa hingeldamas ja tahtis lõpetada tema vaevad.

Sellega aga asi ei lõppenud, kuna naine sai aru, et on poja vang. Poeg oli maja välisukse blokeerinud, võtnud ema mobiiltelefoni ja tõmmanud tavatelefoni juhtme välja. Garaaži uks oli samuti kinni pandud.

Nõnda veetis naine kolm päeva koos poja ja oma mehe laibaga. Naise väitel oli ta sundolukorras, kuna ei saanud kutsuda abi ja ei tahtnud samas ärritada oma poega.

Päevad kuludes süües, juues kohvi ja niisama istudes. Ema ja poeg viibisid põhiliselt elutoas ja köögis, ema lasti vahepeal tualetti. Magamistoas, kus oli isa laip ei käidud.

Naine kartis, et sureb. Ta tundis, et keegi teda pidevalt jälitab ja ta pidi pääsema minema. Ta tundis end ahistatuna, oli põhilise aja vait, et mitte poega ärritada. Naine sai käia ka poes koos pojaga, kui pojal oli nuga kaasas. Naine püüdis paluda poemüüjat, et too politseisse helistaks, aga sellest ei saanud asja.

Lõpuks lahenes asi sellega, et tapetud mehe ülemus tuli vaatama, kuhu mees on jäänud. Ust ei avatud ja naine karjus ukse taga, et mees magab ja ei saa tulla. See äratas kahtlust ja kohale kutsuti politsei.

Oma isa tapnud mees rääkis, et tegi kõike vastu tahtmist ja vastikustundega. Uksi blokeerides püüdis ta takistada emal tegemast midagi halba. Mees rääkis, et kahetseb tegu, aga ei osanud seletada, miks ta abi ei kutsunud.

Mees tunnistati süüdimatuks ja ta paigutati sundravile.

Naine rääkis, et pärast surma on kogu tema elu muutunud. Ta on sunnitud minema elama hooldekodusse ja elab päev korraga.

Vierailu vanhempien luona päättyi veritekoon – mies murhasi isänsä ja piti äitiään vankina ruumiin kanssa

Turun hovioikeus piti voimassa syyntakeettoman miehen tuomion murhasta. Teko tapahtui Tampereen Koivistonkylässä 2016. Murhattuaan isänsä, mies oli pitänyt äitiään vankina. Hovioikeudessa mies vaati syytteen muuttamista murhasta tapoksi. Mainos (uutinen jatkuu alla) Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin tahdosta riippumattomasta hoidosta viime vuonna. Aamulla selkä miestään kohden nukkunut nainen heräsi miehensä ähkäisyyn, mutta jatkoi uniaan.

Kommentaarid
(Külastatud 759 korda, 1 külastust täna)